Linkedin AnnonserHitta företag med Linkedin annonser i Sverige

Som B2B-marknadsförare är du som företagare ute efter personer som är egenföretagare eller en person som har stort inflytande i ett större företag. LinkedIn-medlemmar är mycket måna om att behålla sina professionella profiler aktuella med eventuella uppgifter om företaget de äger, eller jobbar åt. De flesta på Linkedin använder sina profiler främst för  nätverksändamål. LinkedIn är full av drivna personer som vill veta mer om ditt företag för att se om det finns potential för ett samarbete. 

En Linkedin-profil anger företag, bransch, jobbtitel eller yrkesstatus. Det är denna information som LinkedIn-annonssystemet samlar in för att kunna rikta in annonser som passar just denna målgrupp. Om du vet vilken målgrupp så är dina potentiella kunder kan du Tex. Hitta en marknadschef, VD, kontorschef, försäljningschef. Du kan rikta annonser till personer som jobbar på de största företagen i Sverige. 

När du annonserar med LinkedIn kan du rikta personer efter Jobbtitel, Kön/ålder, Företag,   Industri, Storlek på Företaget, Geografi, och mycket mer. 

 

Pin It on Pinterest

Share This