Hur startar man en blogg med WordPress?

 

Starta blogg guide för dig som vill starta en blogg med WordPress 2018. Vi på denna sida en hel del information om hur du går tillväga och vilka resurser som behövs för att faktiskt komma igång och skriva din blogg redan idag.

WordPress är ett gratis verktyg som används av 30.5% av alla hemsidor som existerar ute på internet idag.

Du har tillgång till ett helt nätverk av duktiga eldsjälar som brinner för att göra WordPress till det mest använda, och användarvänliga verktyg som går att hitta.

Låt oss se över vad du behöver för att lyckas som bloggare, för att få in mer trafik till ditt företag eller för att bara skriva av dig om dina erfarenheter som hjälper andra ute i världen.

 

Varför ska du välja WordPress till din blogg?

 

starta blogg wordpressWordPress är världens mest populära verktyg för att skapa webbplatser till företag som behöver en enkel hemsida, eller bloggaren som vill tjäna pengar, eller bara nå ut med sitt budskap.

Med WordPress kan du skapa vilken design som helst på din webbplats, från en enkel blogg till en komplett företagshemsida. Du kan även använda WordPress för att skapa en webbshop (med det populära WooCommerce-pluginet).

Även om du aldrig byggt en WordPress blogg förut så är det inga problem för att med WordPress behöver du ingen kodnings- eller designfärdigheter för att skapa en professionell webbplats.

Det finns tusentals gratis webbdesign att välja mellan (dessa kallas ”teman” i WordPress-världen).

Med WordPress är det enkelt att bygga din webbplats utan att skriva en enda kod eller veta något om HTML.

Men det kan vara klokt att veta vart man ska börja så det är därför vi har slapat denna artikle för att underlätta din nya resa som en framgångsrik bloggare.

 

 

Referenser för detta inlägg

 

Pin It on Pinterest

Share This