Professionell billig hemsida till småföretag som är mobilanpassad

 

billig hemsida till småföretagVi erbjuder en professionell men billig hemsida till småföretag som vill kunna synas på internet. Det underlättar för potentilella kunder som letar efter era tjänster och produkter. Har du en hemsida som är mobilanpassad och som kan konvertera besökare till kunder så ligger du steget före många av era konkurenter. Alla företag har olika behov och varje situation är unikt därför skräddarsyr vi en lösning beronde på budget och behov.

Vi kan erbjuda en lösning som gör att du slipper att tänka på själva processen bakom att skapa en hemsida. Vi skapar en hemsida som presenterar ert företag på bästa sätt och som ger ett seriöst intryck. Du får välja mellan ett helhetskoncept där allt från webhotell, domän till löpande support för en mer levande sida som folk kan komma tilbaka till för att hitta ny information, eller om du bara vill plocka delar för att du redan kanske har webhotell och domän.

För dig som inte vet vad ett webhotell är så är det som en lagringsplats av din hemsida där alla filer och dokument ligger. Domänen är den url som varje webbsida har för att folk ska kunna hitta till just eran site t.ex. www.waatz.se.

Läs mer om våra priser för en komplett hemsida

 

Premium tema till alla våra kunder

responsive billig hemsidaVi jobbar endast med teman till WordPress som är av premium kvalite som kan levera bra design och funktion. Det är mycket viktigt att din hemsida kan ladda snabbt på mobila enheter och att alltid vara mobilanpassad. Allt fler använder telefonen eller surfplattan när de söker information eller ska köpa något i en webshop. Om sidan laddar långsamt är det stor risk att man inte orkar vänta och går tillbaka för att gå in på en annan hemsida. Oavsett vilken verksamhet ni bedriver så försöker vi att designa utifrån vad som passar just ert företag.

 

Läs mer om våra olika paket du kan välja mellan

 

Pin It on Pinterest

Share This