Billig hemsida till fast pris för företag

Vi erbjuder ert företag en billig hemsida till fast pris för småföretag, men även till större företag. Våra prisvärda hemsidor är byggda i WordPress, och har allt ni behöver för att kunna öka er närvaro online, och samtidigt få in fler kunder till företaget. Alla våra hemsidor levereras mobilanpassade med en stilren design för att passa just er verksamhet. Vi jobbar endast med premium teman för att få ett professionellt intryck på era nya besökare.

 

 • WordPress hemsida
 • Premium Tema
 • Startsida
 • Kontaktsida
 • Mobilanpassad
 • Google Analytics
 • Sökmotoroptimerad
 • Löpande Support ( Finns som tillval  för fast pris)

Fast pris 7900 kr ( Exkl. moms)

Välj Tillval ( Priser exkl. moms )

 • Löpande support ( 199 kr mån )
 • Live chat för era besökare ( Fast pris 299 kr )
 • Webbhotell ( 29 kr mån )
 • Domän .se .com ( 149 kr per år )
 • Logga till hemsida ( Fast pris 299 kr )
 • Flera undersidor ( Fast pris 500 kr per sida )

Varför behöver vi en mobilanpassad hemsida?

Billig HemsidaResponsiv design även kallad mobilanpassad hemsida är väldigt viktigt när du ska köpa en hemsida, då allt fler använder mobilen för att söka information och uträtta sina ärenden.. Men om du inte är designer, kanske du undrar vad den här termen betyder.

Du kanske också är osäker på huruvida företagets webbplats ska genomföra en responsiv design, särskilt om du inte förstår konceptet. Du kan vara lugn för när du köper en hemsida av oss så levereas den alltid med en responsiv design för att passa alla enheter.

Responsiv design kan hjälpa dig att hitta nya kunder som enbart brukar sin mobil eller surfplatta i vardagen. Med en webbplats som är mobilvänlig, kan vi förbättra hur det ser ut på enheter med både stora och små skärmar och öka den tid som besökare spenderar på din webbplats. Detta kan också hjälpa ditt företag att förbättra din ranking i sökmotorer.

Läs vidare för att ta reda på varför en mobilanpassad hemsida är så viktig för företaget.

Vad är responsive design?

Här förklara vi responsiv design och hur det fungerar. I grunden och botten är responsiv design ett sätt att bygga en webbplats på så att den automatiskt skalar dess innehåll och element för att matcha besökarens skärmstorleken. Det bidrar till att  bilderna större än skärmens bredd och förhindrar att dina besökare på mobila enheter behöver extra arbete för att läsa ditt innehåll.

Vad vi vill uppnå är att undvika onödig resizing, rullning, zoomning eller panorering som oftast uppstår med webbplatser som inte har optimerats för olika enheter. Det gör det mycket svårt att navigera på dessa hemsidor, och det kan till och med kosta dig potentiella kunder som blir frustrerade när de navigerar efter information på er webbplats.

Responsiv webbdesign ersätter också det tidigare behovet av att designa en dedikerad mobilwebbplats för smartphone-användare. Nu, istället för att designa flera webbplatser för olika skärmstorlekar, kan du designa en enda webbplats som skala upp eller ner automatiskt för att matcha den enhet den visas på.

Vi bygger din hemsida i WordPress

Hemsida WordPressVi använder WordPress när vi skapar din hemsida till ditt företag för att det är ett av de vanligaste plattformar som finns i världe idag.
Du kan använda WordPress för att skapa en enkel blogg, nu kan du också skapa fullt fungerande webbplatser och mobila applikationer.

Den bästa delen om WordPress är att den är lätt att använda på egen hand efter att vi skapat er webbplats, och flexibel nog för nästan vad som helst. Det är den främsta anledningen till att WordPress har vuxit så mycket i popularitet. Enligt en ny undersökning utgör WordPress 30,5% av alla webbplatser på internet runt om i världen.

WordPress levereras med ett inbyggd uppdateringsprogram som låter dig uppdatera dina plugins och teman från din WordPress admin dashboard enkelt med ett knapptryck. Programmet meddelar dig även när det finns en ny version av WordPress, så du kan uppdatera till den senaste versionen genom att bara klicka på uppdatera.

Du kan även hålla allt ditt WordPress-innehåll säkert genom att med jämna mellanrum köra en backup med ett vanlig program som gör automatiserade WordPress-säkerhetskopior.

Pin It on Pinterest

Share This