Mötesbokning - Waatz Media
16353
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16353,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Med mötesbokning hjälper vi ert företag att hitta nya kunder

Vi hjälper ert företag att öka omsättningen genom att boka in kundmöten hos potentiella kunder. Vi jobbar med långsiktig prospektering när vi där vi bygger upp en ny kundrelation. Vi jobbar på provisionsbasis vilket gör att ni endast betalar för resultat när vi har bokat in ett kundmöte åt era försäljare.

Mötesbokning Kundprofiler

Kundprofiler

Alla företag har en egen kundprofil efter vilken verksamhet som bedrivs. Vi bygger er prospekteringslista från grunden efter vilka potentiella kunder som kan tänkas vara intresserade av era produkter eller tjänster. Exempel på vilka kriterier ni kan jobba efter är geografiskt område, verksamhet, omsättning, anställda samt övriga önskemål.

Mötesbokning Sverige

Resultatbaserad Mötesbokning

Vi jobbar endast med resultatbaserad mötesbokning för att ni inte ska betala om ni inte har inbokade kundmöten. Ni betalar endast för ett kundmöte som är inbokat i er kalender där båda parter är väl informerade om datum och tid.

Mötesbokning Sverige

Långsiktig Prospektering

Vi vet att en första kontakt med en potentiell kund oftast inte resulterar i ett bokat möte. Då det oftast krävs mellan 5-12 kontakter för att få ett inbokat möte, jobbar vi med en lågsiktig prospektering för att bygga upp en relation med kunden. När kundens situation ändras och har behov av era tjänster eller produkter finns vi där, och har större chans att få ett inbokat möte åt era försäljare.