Facebook marknadsföring når ut till fler kunder - Kontakta oss idag
15892
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15892,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Facebook annonsering marknadsföring

Hitta nya kunder till företaget med Facebook marknadsföring

 

Vi hjälper ditt företag med Facebook marknadsföring för att nå maximal potential på Facebook med att locka fler kunder genom annonsering av produkter, tjänster eller speciella events. Vi jobbar mycket med kampanjer som fångar Facebook användarens uppmärksamhet genom lokala events och tävlingar med lockande vinster från ert företag.

 

Så här jobbar vi för att nå ut med ert företag

Facebook marknadsföring

Annonsplannering

Vi planerar dina annonser efter era behov.

Varje företag är unikt med olika mål när det gäller marknadsföring därför går vi grundligt igenom företagtes behov av marknadsföring via Facebook. Vi går igenom vilken målgrupp vi ska nå ut till som passar företagets kundprofil för kunna lyckas med kampanjerna. Men en grundlig analys kan vi nå ut mer och få en billigare annonsering.

Kreativa Facebook Annonser

Kreativa Kampanjer

Vi skapar annonser som engagerar för varje projekt.

Oavsett om det är ett litet projekt under en kort period som exempel tävlingar, eller events så jobbar vi för att varje annons ska skapa stort engagemang. Varje annons vi skapar har olika mål beroende på om ni vill att fler ska gilla er företagssida på Facebook, eller driva folk till er hemsida eller företagsadress.

Facebook Annonsoptimering

Annonsoptimering

Vi optimerar varje annons för att nå maximal räckvidd

För att lyckas med er marknadsföring så sköter vi den löpande annonsoptimeringen för att fokusera på de annonser som fungerar bäst genom att testa annonser mot varandra. Om en annons inte presterar som vi vill så ersätter vi den med en ny annons samt nya målgrupper och intressen om så behövs.

MEDARBETARE

Andreas Wåtz - Waatz Media Webbyrå Linköping
Andreas Wåtz
VD